top of page

Wie ben ik

3.jpg

Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik jarenlang als eerstelijns fysiotherapeut gewerkt, zowel in het buitenland als in Nederland. Een mooie ervaring uit die eerste jaren in het buitenland was dat ik ook voor een jungle-training fasciliteit heb gewerkt en met nonnen op pad geweest om mensen te helpen als ze fysiotherapie behandelingen nodig hadden. Zorgen voor mensen is de rode draad binnen mijn loopbaan.

Osteopathie, een bredere blik

Daarom heb ik de volgende stap gezet. Ik heb gekozen voor een aanvulling op mijn werk als fysiotherapeut. Ik geef nu ook behandelingen osteopathie. Ik heb zelf ervaren, na de geboorte van mijn twee kinderen, wat osteopathie doet voor een mens. Tijdens de zwangerschap had ik last van heftige bekkeninstabiliteit en mijn eerste bevalling was voor zowel mijn baby als voor mij heel traumatisch. De behandelingen osteopathie hebben daarna echt wonderen verricht. Dit gun ik anderen ook.

“Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen”

’s Ochtends vroeg opstaan en de dag starten met yoga en meditatie.  Het geluid van de stilte is zo fijn; hoe stiller je bent, hoe meer je kunt horen. Dankzij dit fijne ochtendritueel ervaar ik het proces van persoonlijke transformatie. Bewust zijn van lichaam en geest en luisteren naar de innerlijke wijsheid. Dat geeft inzicht, kracht en regie over je eigen leven. Ik wil jou graag inspireren dit ook te ervaren.

Luisteren zonder oordeel

Tijdens de behandeling die ik je geef, doen mijn handen het werk maar tegelijkertijd luister ik heel goed naar wat jij zegt. Zonder oordeel. Vol geduld. Het doel is om met behulp van osteopathische technieken het lichaam zichzelf te laten herstellen. En jou te leren luisteren naar je eigen lichaam. Wat heeft het nodig, wat is goed voor jou? Je lichaam en geest hebben een heel groot zelfhelend vermogen. Dankzij de technieken met mijn handen wordt het bewegingsverlies wat jij ervaart minder, je wordt weer mobiel. De doorbloeding herstelt waardoor pijn verdwijnt en weefsel weer gezond wordt.

“Find it, fix it, leave it” zoals de grondlegger van de osteopathie heel mooi omschreef.

Wil jij de eerste stap zetten naar een lichaam in balans?
Neem contact met me op, ik ga graag samen van start.

Eveline

bottom of page